Набір каструль Kamille — це основне кухонне приладдя, яке є найважливішими елементами на кухні. Набір містить каструлі різних розмірів, що дає змогу готувати апетитні страви з безлічі інгредієнтів. Такі каструлі — це завжди смачне та здорове приготування їжі. Каструлі виготовлені з якісної неіржавкої сталі із застосуванням сучасних технологій виробництва. Такі каструлі мають прекрасний зовнішній вигляд, обладнані капсульним дном і вирізняються високою міцністю й довговічністю у використанні.
Матеріал: неіржавка сталь.
Матеріал кришки: жароміцне скло.
Кількість предметів у наборі: 6.
Комплектація каструля 1 л (Ø14*9 см), каструля 1,5 л (Ø16*10 см), каструля 2 л (Ø18*11 см).
Тип дна: 5-шарове індукційне.
Мірна шкала: є.
Спосіб кріплення ручок: клепкове з'єднання.
Тип ручок: порожнисті.
Колір ручок: мідний.
Кришка з отвором для виходу пари: так.
Полірування металу: дзеркальний/сатин.
Тип плити: електрична, склокерамічна, індукційна, газова.
Підходить для миття в посудомийній машині: так.
Паковання: кольорова картонна коробка 23,8*22*24 см.
Особливості:
- виготовлені з високоміцної неіржавкої сталі, що не піддається корозії та потемнінню
- ідеальні для інтенсивного використання, стійкі до зношування
- вирізняються високою теплопровідністю й розподілом температури, що забезпечує швидке нагрівання та тривале утримання тепла
- всередині всіх каструль є мірна шкала
- з'єднання ручок зроблене клепковим способом
- на кожній кришці передбачений отвір для виходу пари
- зовнішня поверхня з дзеркально-сатиновим поліруванням
- підходять для всіх типів плит
- підходять для миття в посудомийній машині
Догляд за посудом:
- перед початком використання необхідно видалити з виробу всі ярлики й елементи паковання, ретельно вимити виріб і просушити
- після кожного використання дочекатися охолодження виробу, потім ретельно вимити та просушити
- не рекомендується використовувати абразивні мийні засоби та металеві щітки
Використання та правила безпеки:
- не піддавати виробу різким змінам температури
- не залишати порожній посуд на вогні
- уникати потрапляння полум'я на ручки й бічні стінки посуду
- не використовувати гострі металеві аксесуари