Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Каструля Krauff
- каструля об'єм 3,1 л, з металевою кришкою Ø18см
- товщина стінок: 1,0 мм
Переваги:
- Займаючи гідне місце серед посуду преміум-класу, нова серія посуду Krauff Feine представляє нові можливості для сучасних господинь, які цінують комфорт і швидкість приготування страв
- Всі вироби в наборі виконані зі сталі преміум-класу Ecosteel, яка являє собою революційний матеріал
- З ряду переваг стали не можливо не виділити високі показники екологічної чистоти, гігієнічність і бактеріостатічність
- Абсолютна антикорозійна стійкість
- Хімічна нейтральність – сталь не взаємодіє з кислотами і лугами, не вбирає запах їжі, їжа в такому посуді не набуває присмак металу
- Висока теплопровідність сталі дозволяє посуді нагріватися швидко і рівномірно
- 3-х шарове капсульне дно в поєднанні з ущільненими стінками (1,0 мм) посуду призначено скоротити час приготування їжі, так як сприяє рівномірному і швидкому розподілу тепла всередині ємності
- Крім того, індукційне дно відмінно підходить для використання на всіх типах плит, що робить посуд більш універсальною і функціональної
- Ущільнені стінки 1,0 мм підвищують теплопровідність посуду, що в поєднанні з багатошаровим дном, дозволить заощадити масу часу
- До того ж, ущільнені стінки підвищують стійкість посуду до деформацій і, відповідно, її і зносостійкість
- Тому ви можете бути впевнені – каструлі прослужать довгі роки!
- Ніжний елегантний дизайн – особливість нової серії посуду Krauff Feine
- Складний дизайн на зовнішніх стінках виробів, являють собою рельєфні візерунки, виконані за технологією «acid etching»
- Гармонійно поєднуючись з гладкою глянцевою поверхнею сталі, декор у вигляді широкої смуги, що оперізує кожну каструлю, додає виробам дивовижну витонченість і витонченість
- М'які округлі лінії ручок довершують дизайн, який завжди підкреслить відмінний смак господині
Рекомендації по використанню:
- Першим кроком стане миття посуду перед першим застосуванням
- Вироби потрібно ретельно помити теплою (або гарячою) водою з додаванням м'якого миючого засобу або мила
- В процесі подальшої експлуатації намагайтеся мити посуд відразу після приготування в ній продуктів харчування, щоб шматочки їжі не засихали на стінках і дні
- У разі, коли залишки їжі все-таки залишилися на посуді і їх неможливо видалити звичайним способом, посуд слід залити водою з миючим засобом і підігрівати протягом 10-15 хвилин, а потім видалити забруднення губкою або щіточкою