Сковорода чавунна з дерев'яною ручкою 24 см.
Діаметр - 24 см
Висота борту - 4 див.
Завдяки унікальній основи для лиття, дана модель має найбільшу поверхня для смаження.
Ручка відкручується, що дозволяє використовувати сковороду і в духовках.
Справжні господині оцінять зручність і практичність цієї моделі.
Виробник - р. Дніпропетровськ (Україна)
Ідеально подходит для індукційних плит.
Посуд з чавуну давно використовується в домашньому побуті. І не даремно. Вона володіє прекрасними характеристиками міцності, зносостійкістю, високим показником екологічності.
Чавун має високу теплоємність, тому посуд із чавуну можна розігрівати до високих температур, що важливо при приготуванні наприклад м'ясних страв на грилі або млинців.
Чавун довго розігрівається, але при цьому довго зберігає температуру. Ця якість визначається його низькою теплопровідністю. Дана властивість чавунного посуду незамінне при приготуванні страв вимагають тривалого приготування (смаження, тушкування).
Чавунний посуд має "пористу" структуру. Її поверхня покрита мікропорами, які як губка "вбирають" у себе жир. Тому на поверхні посуду з чавуну створюється природне антипригарне покриття, які не поступається за якістю будь-якого сучасного тефлоновому або керамічному покриттю.
Чавун дуже добре утримує тепло, тому приготування в такому посуді не потребує частому помішуванні.
Додаткові характеристики | |
---|---|
Використання в мікрохвильовій печі | Ні |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Багатошарове дно | Так |
Зберігання в холодильнику | Так |
Використання в духовці | Так |
Зливний носик | Ні |
Кришка з отвором для виходу пари | Ні |
Колір | Чорний |
Основні | |
Висота стінок | 4 см |
Верхній діаметр посуду | 24 (см) |
Антипригарне покриття | Немає |
Матеріал ручок | Дерево |
Кришка | немає |
Підходить для індукційних плит | Так |
Форма | Кругла |
Індикатор нагріву | Ні |
Країна виробник | Україна |
Знімна ручка | Так |
Кількість ручок | 1 |
Матеріал | Чавун |
Тип посуду | Сковорода універсальна (класична) |
Користувацькі характеристики | |
Стан | Нове |