Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Матеріал:
• леза – нержавіюча сталь
• ручка – бакеліт
Характеристики:
• довжина ножа – 31,5 см
• довжина леза – 18,5 см
Переваги:
• Практичний ніж сантоку – незамінний помічник на кухні.
• Лезо такого ножа заточене сильніше звичайного, щоб ножем було зручно нарізати рибу, овочі, м'ясо.
• Використання дизайну легендарних японських клинків ручної роботи, які славляться своєю міцністю і надійністю.
• Лезо ножа виконана з високоякісної нержавіючої сталі із захисним антибактеріальним покриттям.
• Нержавеющая сталь - исключительно жаростойкий, ударопрочный, износостойкий, не подверженный коррозии материал, имеет высокую плотность и обладает бактериостатичными свойствами. Этот материал имеет высокие показатели экологической чистоты и сохраняет прекрасный внешний вид даже после многолетнего использования.
• На лезо нанесено фактурне чорне покриття з унікальним складом для додання стійкості до хім. впливів, для твердості і гнучкості леза, для міцності і протикорозійного захисту, для термостійкості, для несмачиваемости і зниження зчеплення з їжею і для антибактеріального захисту (детальніше про покриття читайте нижче).
• Ергономічна форма рукоятки забезпечує зручне нарізування, що запобігає ковзанню руки.
• Завдяки спеціальній технології виробництва, лезо ножа легко заточується і надовго залишається гострим.
• Зберігаючи традиції смаку, «Krauff» використовує унікальні сучасні технології, піклуючись про Ваше здоров'я і довголіття. Завдяки високій якості і бездоганного дизайну, посуд «Krauff» стане незамінним помічником і прекрасним прикрасою Вашої кухні.
• леза – нержавіюча сталь
• ручка – бакеліт
Характеристики:
• довжина ножа – 31,5 см
• довжина леза – 18,5 см
Переваги:
• Практичний ніж сантоку – незамінний помічник на кухні.
• Лезо такого ножа заточене сильніше звичайного, щоб ножем було зручно нарізати рибу, овочі, м'ясо.
• Використання дизайну легендарних японських клинків ручної роботи, які славляться своєю міцністю і надійністю.
• Лезо ножа виконана з високоякісної нержавіючої сталі із захисним антибактеріальним покриттям.
• Нержавеющая сталь - исключительно жаростойкий, ударопрочный, износостойкий, не подверженный коррозии материал, имеет высокую плотность и обладает бактериостатичными свойствами. Этот материал имеет высокие показатели экологической чистоты и сохраняет прекрасный внешний вид даже после многолетнего использования.
• На лезо нанесено фактурне чорне покриття з унікальним складом для додання стійкості до хім. впливів, для твердості і гнучкості леза, для міцності і протикорозійного захисту, для термостійкості, для несмачиваемости і зниження зчеплення з їжею і для антибактеріального захисту (детальніше про покриття читайте нижче).
• Ергономічна форма рукоятки забезпечує зручне нарізування, що запобігає ковзанню руки.
• Завдяки спеціальній технології виробництва, лезо ножа легко заточується і надовго залишається гострим.
• Зберігаючи традиції смаку, «Krauff» використовує унікальні сучасні технології, піклуючись про Ваше здоров'я і довголіття. Завдяки високій якості і бездоганного дизайну, посуд «Krauff» стане незамінним помічником і прекрасним прикрасою Вашої кухні.